Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger453
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161874} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Tim Ø.

Synes du er litt for gjerrig her. Jeg opplever bildet som ''lukket''.

Med et så tett utsnitt, trengs det et mer direkte blikk eller en eller annen form for kommunikasjon for at det skal fungere. Brillekanten forstyrrer for øynene.

Jeg gjetter at du leser, men det er bare en gjetning. Med et videre utsnitt hadde du gitt mer informasjon om hva du gjør, og dermed om hvem du er.

Jeg har også litt problemer med hudtonene. Jeg opplever det som om lyset ikke stemmer, med en type toner over øynene, mens underansiktet er på grensen til utbrent. Synes også du drar kontrastene litt i lengste laget, men det er bare en smakssak.

Tilbake til min opplevelse av et lukket bilde. Hadde det vært litt ''mystisk'' hadde det vært greit, men jeg finner ikke mye mystikk (utover at jeg lurer på hva du ser på.

Sorry. Dette ble mye ris. Hadde jeg ikke følt meg trygg på at du vet at det er godt ment, ville jeg holdt litt igjen, formulert meg forsiktigere. Uansett, kjør på, jobb videre med selvportrett.

Hadde vært artig å høre dine egne tanker om bildet.
Kanskje jeg bommer totalt i denne kommentaren, kanskje du ønsker å lage et lukket bilde?

Litt ros til slutt: Komposisjonen, i betydning bruk av billedflaten er bra.

Mvh Tim
Olav L.

Helt uenig med Tim om at du er for gjerrig her. Ja, det er stramt utsnitt, men denne tettheten er med på å skape en nærhet også. Synes heller ikke et direkte blikk er nødvendig for at dette bildet skal funke, for det funker som bare rakkern dette. Vakkert lys og toner er det også. Nok et bevis på at selv om det finnes 'rgler' for hva som funker, kan man også ignorere disse.

stå på.

O
Kin G.

Jeg syns det er et fint portrett jeg...
Jeg er også uenig med Tim. Man skal ikke alltid vite hva som skjer. Det er det som gir et bilde ''mystikk''

Kin :=)
Tim Ø.

Tar meg ofte en tur tilbake å ser på bilder jeg har kommentert tidligere. Både for å lese andre synspunkter, men av og til kommer jeg med en tilleggskommentar. Det har jeg lyst til å gjøre nå.

Når jeg nå ser på det med litt andre briller ser jeg at hovedgrunnen til at jeg var negativ er at øyet blir forstyrret av brillene. Akkurat fra denne vinkelen blir de svært forstyrrende. Brytningene i brilleglasset gjør noe med øyenvippene. Dette fanger min oppmerksomhet, desverre. Jeg ''mister'' øynene på en måte.
Et lavere og eventuelt mer forfra standpunkt ville ha endret dette betraktelig, uten å endre bildets karrakter særlig.

Jeg opplever fortsatt bildet som litt for lukket. Men er allikevel mye mer positiv nå. Bildet har med andre ord vokst.

Mvh Tim
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu