Heia!
Dette er mest bare et tøysebilde, men vil kalle det et blinkskudd!
Bildet inngår i albumet Barnefoto! -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger486
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_20375} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Forsåvidt et artig bilde, men jeg synes vignetteringen blir for trang, spesiellt rundt hodet. Skulle også gjerne hatt med hele hånden nede.
MVH
Jon-Petter
Lars-Anders M.

Enig med Jon-Petter. Bildet hadde sikkert hvert bedre uten vinjetteringen.
Carsten A.

Dette er vel ikke vignettering, snarere noe som er lagt på etterpå (for å skjule en urolig bakgrunn?). Skal slikt gjøre med hell, bør det følge hovedmotivets konturer på en mye bedre måte. Dessuten er nok effekten påtakelig for sterk her.

Ellers ser jo bildet ut til å ha mye bra i seg. Rimelig god lysbruk, pene farger og god toneskala. Litt synd med hendene som strekkes utenfor bildekanten. Men med den omtalte effekten på toppen blir ikke helhetsinntrykket så bra. Effekter kan være OK, særlig om man ikke merker at de er brukt, for å si det slik!
MVH CA
Avsluttet .

CA: Her har det vært en smule begrepsforvirring fra min side. Maskingen er vel et riktigere uttrykk.
MVH
Jon-Petter
Carsten A.

Vel, vignettering brukes helst om en optisk feil, dvs. at en får lysavfall mot bildets kanter. La meg forøvrig gjenta hva jeg sa om ''pene farger og god toneskala'' - kan se ut som det er brukt negativfilm her, kanskje en i portrettklassen. Den myke toneskalaen antyder noe i den retning.
MVH CA
Thorfinn B.

Et artig og hyggelig barneportrett som ødelegges av ''makserings-/softeffekten''. kunne også ønsket meg litt mer luft nede slik at hendene kom frem.
Torunn B.

Jeg syns det i utgangspunktet er et nydelig barneportrett med fine og myke farger. Men er også enig i at det er litt for drastisk masking særlig rundt hodet, og at jeg helst ville hatt hele hendene med.

Torunn :-)
Aleksander J.

Det grå feltet rundt ødelegger totalt. Vekk med det!
marit t.

endelig et personlig barneportrett! kunne med hell ha fjerna alle ekstra effetkter, modellen er nok i seg selv:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu