Kitsch II
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-01 23:44:03
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger757
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_248233} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Chr. G.
Kitch er som slikkerier, usunt men godt av og til. Litt passivt i venstre del, særlig øvre. Men, joda, godt sug og gangbar nasjonalromantikk dette.
Inger-Lise S.
Kitch,javel.....Jeg ser et vakkert landskapsbilde i god komposisjon, med et nydelig lys og teknisk godt.

God påske!

Inger-Lise
Lars-Anders M.
Synd att himmelen er for lys. Ellers bra komp.
Ivar B.
Jeg likte i allefall dette Kitch eller ikke kitch. Herlig komponert, flott sug og jeg likte himmelen veldig godt såpass lys. Nasjonalromantikk på høyt nivå. Vakkert og godt. Mvh Ivar.
Avsluttet .
Jeg vet sånn omtrent hva kitsch er. Men kitch?

Fint kalenderbilde, selv om himmelen er for lys.

André M.
Takker for innspillene. Legger ut en v2 med mørkere himmel nå.
Atle J. G.
Ble my bedre nå. Typisk et bilde en må ta med gradert gråfilter. Da ungår enn slike utbrennte himler. Har du brukt Sigma 12-24? Ikke akkruat nyskapende innhold i dette bildet; nei. Men bra utført; ja. Keep it up :) mvh Atle
André M.
Jeg takker for tilbakemeldingen, Atle. Enig: Dette er ikke særlig nyskapende :-). Ingteressant teknisk innspill fra deg, som jeg imidlertid ikke bifaller umiddelbart: Utbrentheten i himmelen slik den fremstår i versjon 2 kan MULIGENS unngås ved hjelp av bracketting og/eller delt gråfilter. Men, ettersom dette er et motlysbilde direkte mot solen, ville nok dynamikk uten utbrenthet og ikke-gjengrodde skygger bety et spenn på 7-8. Dette ville nok blitt svært unaturlig (''HDR-parodi''). Sigma 12-24 mm er korrekt (kan nok avleses i jpg-filens EXIF-informasjon). Hvis du kjenner dette objektivet, er du sikkert også kjent med at det ikke kan påmonteres delt gråfilter foran: Finnes imidlertid en mini-slot for innvendig montering av filter). Lager man bilder hvor solen er med i bildet, tror jeg nesten man må akseptere utbrenthet i solens midte :-). En annen diskusjon er selvsagt om man i det hele tatt SKAL lage solnedgangsbilder. Joda, så lenge jeg bor der jeg bor, - omgitt av Sunnmørsnatur, vil jeg fortsatt avbilde disse kitschy solnedgangene :-)).
Ivar B.
Selvsagt skal du fortsette å avbilde disse solnedgangene. Og jeg støtter din kommentar om utbrenthet. Det er vel komplett umulig å få denne sola til ikke å være utbrent. Det er utrolig mange blendertrinn i forskjell på sol og forgrunn, og det hadde man ikke klart med gråfilter og få godt resultat av resten av landskapet. Løsningen hadde vært HDR, men sannsynligvis med et veldig unaturlig resultat. Jeg vil tro man i virkeligheten også vil oppleve denne sola som ''utbrent''. Dessuten er versjon 1 i mine øyne bedre enn versjon 2 og ser mer naturlig ut. Blir litt rart at himmelen er mørkere enn landskapet i versjon 2. Mvh Ivar. Mvh Ivar.
Carsten A.
Bra i sin sjanger (beskrevet som ''kitsch''). Jeg foretrekker avgjort V2, skal det være dramatiserende nasjonalromantikk så må effektene også være deretter!

To opptak, eller to konverteringer fra samme opptak i RAW-format (manuell HDR), er normalt vel så effektivt som avtonet gråfilter. Her har dessverre V2 spor etter tilpassing av tonenivået. Det burde og kunne vært unngått.

MVH CA
Rune Edvin H.
Pent. Forresten helt enig med kitch-sjangeren som Carsten beskriver det i. Personlig savner jeg et forstyrrende element for å gjøre det litt mere spennende.-
Rune
Sveinung J.
Aldeles vakkert, Andre'! Helt vilt lys og kontrast. Herlig bilde der himmel, hav og moder jord møtes. #2 er best, synes jeg.
S.J.
Avsluttet .
Jeg kan sikkert ikke like mye som dere andre.. haha, men jeg synes faktisk den første var finest. Synes himmelen versjon 2 ble litt for mørk. Synes det at den var så lys gjorde det fint =) Fra Trine
johnny leo j.
Synes versjon 2 er mye behageligere å se på. Viktig å ta bilder av vakker og dramatisk natur, en dag er aldrig en annen lik--
Hvis jeg skal si noe som trekker ned er det att ofte synes jeg digitale bilder blir litt grå, her spesielt i horisonten...
Skyldes dette undereksponering? Tar ofte litt liv ut av bildene synes jeg, mulig det kan ordnes med PS.. Eller er det skjermen min som gjør dette?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu