Majesteten lander
Gråmåken hersker med hard hånd i måkeflokkene i hovedstaden. Mindre måker og ungfugler blir raskt frarøvet et hvert bytte, gjerne i luften. Her i landingsøyeblikket.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon AF-S VR Nikkor 300mm f/2.8G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger329
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_302562} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjell G.
Flott, og som alltid, teknisk bra. Pluss for bevegelig snø foran føttene. Et lite minus for den blå, horisontale stripen i bildets øvre kant.

mvh kjellg
Brita Helen E.
Hei!
Et flott bilde av ''kongen'' i flokken. Flott og bestemt positur du har fanget her. Lyset er veldig bra her med fine detaljer i fjærdrakten. Klare fine farger og skarpheten er ikke noe å klage på. Meget bra eksponert!!

Mvh Brita...
anders s.
flott og friskt bilde av gråmåka dette her kjell sigurd
bra skarphet og et fint utsnitt
litt utbrente partier,men samtidig så synes jeg det ikke er noe negativt i dette tilfellet.
mvh anders
ketil o.
Hei!
Fint/lite detaljer/Skarpheten er god. Uheldig lys? Må bare være ærlig..
Mvh:
ketil
Ivan H.
Hei,

Linjen øverst er jeg usikker på.
Men synes dette bildet er bra, ok detaljer og skarpheten er bra.
Men tror du kan prøve å få ut mer detaljer på brystpartiet. Tror det er mer å hente der.

Hilsen
Ivan Holmedal
Knut Børge S.
Hei Kjell Sigurd!

Fint fanget av den store måka i lekker landingspositur på isen. Fine blå fargetoner, noe som falt i smak. Ellers som nevnt noe lyst i brystparti.

mvh KBS
Bergliot E.
Skarpt og flott måkebilde dær det ser ut som at fuglen har skikkelig oppvisning overfor fotografen. Fint lys og stemning. Flotte detaljer i snøen og fin snøsprut rundt føttene på måken. Velkomponert bilde.

Bergliot:)
Thorbjørn R.
Flott positur på måken i vintermiljø. Det er mulig brystet ikke er utbrent, men på min skjerm blir det likevel så lyst at det blir lite detaljer.

Mvh Thorbjørn
Frode F.
Positur, blikk og blåfarge gjør bildet her :)

Dyktig fanget, god skarphet og spennende detaljer.

FF
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Kanskje ikke så spennende med måker men i mangel på havørn og papegøyer får de duge :-) Ser noen mener at det er utbrente partier. Histogrammet viser at det finnes et eller flere små partier i bildet som er overeksponert (verdi 255), men jeg klarer ikke å finne det/de med pipetten. Mao er området/områdene så små at det ikke burde være av betydning. Bildet er laget i sterk ettermiddagssol og det er nesten ikke til å unngå at hvite partier blir svært lyse. Det er forøvrig også gjenngrodde partier i bildet. Tar med meg innspillene deres videre.

Kjell S
ingeborg w.
Det er en flott positur du har fanget her. De skarpe blå fargene gir et kaldt inntrykk. Noe mindre detaljer på deler av fuglen enn vi er vant til fra din side trekker noe ned.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu