Hysj....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-05-12 15:35:33
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger527
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_318328} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Øyvind A.
Pent og stemningsfullt. Jeg regner med at dette er morgendis, og det skal bildet selvfølgelig bære preg av. Men likevel synes jeg toneskalaen her blir for daff/begrenset.
mvh
Ø.
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikk Øyvind. Jeg gjorde dessverre en blemme ved utleggelse, glemte å konvertere til sRGB :-) Det ble selvsagt altfor tamt. Bedre i V2 tror jeg. Samme bilde men konvertert til riktig fargerom. Synes forøvrig at tåke og dis er vanskelig å få til.

Kjell S
Ivar B.
V2 er en deilig drøm av en morgenstemning. Bildet oser av naturlig stillhet og ro. Fine beherskede pastellfarger, renhet og fin antydning av miljø. Mvh Ivar.
Kjartan T.
Godt å se et bilde der fuglene er opptatt med noe helt annet enn fotografen, men hva er de opptatt av? Det ubesvarte spørsmålet kan selvfølgelig være et spenningsmoment med dette bildet, men jeg liker best historiene der vi får med sluttpoenget.

Ellers er det selvfølgelig løst på en sikker og god måte. Enig i at det oser av stemning.
Thorbjørn R.
V2 ble mye bedre, ja. Stemningsfullt og flott presentert.

Mvh Thorbjørn
ingebjørg fyrileiv g.
Dette var veldig behagelig, Kjell Sigurd. Både tonene, motivet og komposisjonen. Bildet får meg til å savne å våkne opp ute ei sommernatt, og du gjengir denne stemningen veldig godt. Jeg liker dette veldig. Bildet er både annerledes og vakkert. Jeg savner ikke noe, og får ikke til å pirke på noe heller. Godt presentert i mine øyne.

vh ingebjørg
Magnar B.
Nydeleg stemning, m fine fuglar og duse overgangar. Artig tittel! Finn ikkje noko å setja fingeren på her, godt jobba!
Avsluttet .
God kveld KS,

Takk for sist.

Meget behagelig bilde med flott fargetoning. Jeg ville beskjært litt i bunn.

mvh
Tommy
Ketil K.
Fin stemning og bra gjentagelse på toppdykkerne. Men disse er vel her egentlig i sitt vårspill der de bruser med hodesidefjærene - og det er vel bare tilsynelatende at de spisser ''ørene''?
anders s.
småmystisk og pent bilde av en nydelig og spesiell fugl
enkel og pen komp
synes dette ble bra jeg
mvh anders
Jan-Eilert P.
Flott stemning, men enig med ØA vedr. at presentasjonen er litt daff. Jeg syns forøvrig dette også gjelder v2. Det er ikke fargerommet som gjør det tamt.

Bildet er fint så jeg trur du er tjent med å se litt mer på bildebehandlinga.
Øyvind A.
Enig med Jan-Eilert (som er enig med meg, hehe): Noe mer trøkk ønskes fortsatt.
mvh
Ø.
Kjetil K.
Et særdeles deilikat og stille motiv av to nydelige fugler! :)

-Kjetil-
Rolf S.
En delikat og fredelig morgenstemning. Savner ikke mer ''trøkk'' i stemningen. Den må være slik. Skulle man ønske noe måtte det være at fuglene hadde vært noen meter nærmere slik at ikke de hadde blitt så grå i tåka. Men sånt blir bare ønsketenking og antagelig lie å gjøre med i dette bildet, selv for ps-tryllekunstnere.
Rolf
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikker til dere også. Ser at det er forskjellige meninger om det trengs ytterligere trykk i bildet. Ketil; du har rett i at dette er laget under kurtisering. De ble forstyrret av en toppdykker til, uten at jeg husker om det var årsaken til den tilsynelatende ''lyttende'' posituren. Kan hende var dette bare en del av kurtisen. Kjartan; synes selv det ubesvarte av historien er viktig for bildet. Jan-Eilert; jeg skal lage en variant eller to med mer klem i, for å se om det styrker bildet. Som nevnt synes jeg nettopp slike bilder kan være problematiske. Det blir unektelig en begrensett tonerekke i opptaket og en for krafitg justering synes jeg ofte gir en annen stemning i bildet enn det jeg oppfatter er ''riktig'' i fht. opptaksøyeblikket. Skal likevel teste det.

Kjell S
ketil o.
Hei!
Et svært så tiltalende og stemningsfult bilde som jeg absolutt liker som det er. Tåkedisen bidrar med stemningsfaktoren her. Fint med den blura skogsbakgrunnen. Velkomponert.
Mvh:
ketil
Tove H.
Fin pastell! Bra plassering av fuglene. Liker utsnittet. Hva slags fugl er dette? Morsomt med duskene på hodet.
Hilsen Tove
Gunnar N.
Flott stemning. Du er helt klart inne på noe her. Versjon 2 framstår stadig som litt i det duseste laget. Helt åpenbart er dette et toppdykkerpar i vårkurtise. Litt mer ''substans'' i selve fuglene - og dette blir kanskje et enda bedre bilde (?).

mvh Gunnar N
Carsten A.
Toppdykkere i kurtise er jo opplagt, og stemningen i morgendisen ble fin (det var vel dette du nevnte i telefonen nettopp).

Men jeg er enig med dem som vil ha litt mer ''trøkk'' i presentasjonen (gjelder begge versjoner), også med dem som foretrekker noe tettere beskjæring i forkant.

MVH CA
Kjell Sigurd S.
Takk til dere også. Tove; som andre har nevnt er dette et par toppdykkere. Gunnar; jeg skal legge ut en justert versjon mer i tråd med ønsket. Carsten; ja, du har rett i at dette er fra morgenkvisten vi snakket om. Bildet er allerede et utsnitt, så jeg må sjekke om det tåler mer beskjæring.

Kjell S
ingeborg w.
Her har du vært tidlig oppe... Sol og tåke er en god kombinasjon. Noe mer kontraster tåler bildet.
Knut Børge S.
Hei Kjell Sigurd!

FOR en stemning du formidler gjennom bildet, jeg føler mildt sagt jeg må holde pusten,kke lage en lyd. Total stillhet råder. Knallbra!

mvh KBS
Frode F.
Hei,

herlig stemning, godt komponert bilde. Her er det bare å være stille og nyte :)

Takk for titten.

FF
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker fra dere også.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu