Rødnebbterne
Svalbard juli 2008
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-08-31 14:53:06
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger414
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_335686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Roger I.
+2
Stiligt og majestetisk :)
Carsten A.

Pent av elegant skapning. Kunne nok gjerne sett de lyse partiene gjengitt litt mer brilliant.

MVH CA
Lars-Anders M.

Nydelig.
mvh
LAM
Odd E. k.

Hei Kjell Sigurd!

Et flott bilde av terna, men det har blitt enda flottere med en bedre skarphet i motivet, der detaljene i fjærdrakten har kommet bedre frem. Liker de flotte fargene i motivet og det trange utsnittet. Flott fanget!

Mvh

Odd E.
Fredrik S.

Hei!

Flott naturfoto, med terna fanga i en elegent positur. Fin lagdelt bakgrunn.
Liker dette, men savner litt skarpheit og detaljer.

Mvh Fredrik S
frank ove v.

Duse fine farger og fint utsnitt. Enig ang ønsket om mer skarphet.
Eli S.

Hei, Kjell Sigurd.

Et fint bilde av terna dette. Men etter den svarte nebbspissen å dømme er det nok ei makrellterne du har her. De er så like at det er lett å ta feil.

Ha en flott fotosøndag.
Vh Eli
Marcus V.

Nydelig! Teknisk bra og en god komposisjon. Stjerten blir noe uskarp slik bildet presenteres nå, så større dybdeskarphet kunne kanskje ha fungert bedre? Ikke vet jeg.
Tor Eirik P.

Fantastisk flott positur på terna! Likte dette svært godt! Førsteintrykket mitt var at jeg ville hatt bakgrunnen ensfarget, men etter litt betenkningstid kom jeg frem til at bakgrunnen er veldig flott som den er!
Meget bra! Likte utsnittet.
Som nevnt over kunne det vært litt mer detaljer... kan se ut som bildet har vært litt overeksponert og så har du hentet inn detaljer der det finnes informasjon å hente? (syntes i alle fall det var litt stor overgang ut på de utbrente områdene)

Mvh Tor Eirik
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer. Jeg er enig i at detaljeringen ikke er god i bildet. Meget magre lysforhold må nok ta skylden for det. Når det gjelder skarpheten i bildet så sitter den på hodet og jeg forstår nok ikke helt at den er mangelfull. Legger for ordens skyld ut en v2 med tettere utstnitt for å vise hva jeg mener. Bildet er ikke utbrendt og ikke undereksponert. Tvert i mot har det en meget begrenset toneskala grunnet nevnte lys. Jeg heller nok mer i retning av CA sin kommentar om manglende ''brilians'' i de lyseste partiene, dvs. noe lysere/hvitere gjengivelse.

Kjell S
Knut Børge S.

Meget bra levert av terna Kjell Sigurd, ikke enkelt dette. Holder faktisk en knapp på versjon 2, der jeg liker det tette utnisttet godt.

mvh KBS
Espen A. I.

Ekstremt godt bilde. God tegning og fine diagonaler.

E.
anders s.

god kveld kjell sigurd
føler jeg kan oppsummere hele bildet med ett ord, og det er stilfullt.
terningkast 5
mvh anders
Ivar B.

Synes dette rett og lett ble lekkert. Rent og fritt. Jeg plages ikke av de dårlige lysforholdene. Herlig. Mvh Ivar.
Anne-Lise S.

Majestetisk! Herlig positur. Gode linjer. Delikate farger, så også i bakgrunnen. Savner å se noe mer av øynene i første versjon. Kan se ut som du mangler pittelitt på skarpheten? Likevel lekkert, og ikke et biofoto som det går mange av på dusinet! :-)

Anne-Lise
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer fra dere også. V2 er forøvrig kun lagt ut for å illustrere at bildet, etter min mening, har tilstrekkelig skarphet. Store deler av fuglen ligger utenfor skarphetsplanet, og bevegelsesuskarphet og lysforhold medfører lite detaljer.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu