Dagdrømmer
Modell: Knut Haakon
Bildet inngår i albumet Sommerportretter 2004 -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Sigma Sigma 180mm F3.5 APO Macro IF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1219
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122857} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Dag T.
Fint ansikt og blikk, men det blir litt rotete ved halsen. Kanskje du skulle kuttet bort litt fra venstre?
Nils B.
Liker uttrykket men sliter noe med venstre side. Mulig du faktisk kunne laget et veldig, veldig tett utsnitt av selve Drømmerinnen. Pluss for tonene som jeg så absolutt likte i dette bildet.
mvh Nils
Stine J.
Nydelig drømmende uttrykk på modellen. Behagelige s/h toner og fin belysning. Enig med de øvrige om at utsnittet ikke sitter helt. Tror jeg ville kuttet litt fra venstre og vist hele hendene (hvis du har mer å gå på), alternativt kuttet nede også.
mvh Stine
Bernt Petter B.
Dette blir nesten utenomjordisk. Rent konkret er det et portrett av en kjekk ung mann. Men på samme tid har han i tillegg kvinnelige trekk, så perfekt hud og gråtonene er så myke at bildet får et tilnæremt gudommelig preg. Man blir litt ''struck'' av det. Og blikket er nesten like uutgrunnelig som Mona Lisas smil. Nesten litt skremmende.
Otto V.
Et meget godt portrett synes jeg.
Har ingen problemer med verken venstre eller høyre side.
Et nydelig portrett av en ung ungdom.
Ov.
André M.
Et herlig portrett med fine toner og en tett beskjæring. Venstresiden vil muligens fortjene noe mørkere toner slik at den ikke tar oppmerksomhet. Ellers kan det nevnes; hvis bildet betraktes i fullskjermvisning, oppleves bildets komposisjon langt mer harmonisk, ved at bildet presenteres midtstilt på skjermen.

Så; ikke beskjær dette, men prøv gjerne å mørkne venstresiden noe.
Dag J.
Drømmende blikk og fantastiske toner i ansiktet gjør dette ganske så bra. Det er flere muligheter for kutting her, men det funker ganske bra som det er også.
Arne S.
Den urene neglen er en befriende detalj i et ellers rent og pent bilde.
Frank W. G.
Ikke mer å tilføye at dette likte jeg svært godt. Herllig med Arne Strømmes små bemerkninger av detaljer. Slikt er viktig å se.

Frank
Morten B.
Dette var meget pent! Rent. Flott blikk. Alt stemmer utenom neglen...
m
Avsluttet .
Neglen er litt forstyrrende(La forøvrig ikke merke til den etter at MB bemerket det over). Det er selfølgelig bare pirk. Bildet er utrolig pent. Men skulle gjerne ha sett hvordan det ble uten softing?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu