Fornøyd-med-seg sel
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger427
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334233} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Roy Arne K.
En fornøyelig tittel du har valgt på bildet. Veldig fin bruk av blender her / dybdeskarpheten bra. Det eneste jeg synes er at den selen bak på høyre side blir litt dominerende, men det er jo vanskelig å få gjort noe med nå. Komposisjonen synes jeg er bra.
Mvh rak
Robin J.
Ser ut til at du har vært på Forlandet? Lyset er vel ikke allverden men flott positur på denne karen.Riktig fotogen. De 2 i bakgrunnen tilfører bildet ''liv''. Absolutt bra dette. Mvh RJ
ingebjørg fyrileiv g.
Bildet står virkelig godt over tittelen, og det ser ut til at han er veldig så fornøyd med tilværelsen. -Og spesielt den til venstre virker litt misunnelig, noe som forsterker det humoristiske som ligger i bildet. Jeg savner forøvrig litt skarphet ved halsen på hovedselen, men ellers har jeg ikke noe å pirke på. Et litt større utsnitt hadde ikke gjort noe.

vh ingebjørg
Bergliot E.
Hei,
Denne var skikkelig lekker. Tittelen forteller nøyaktig det bildet viser. Veldig bra og morsomt presentert. Ser ut som den koser seg godt her. Bra at du også fikk med deg de to som ligger bak. Likte bildet ditt.
Anbefales.

Bergliot:)
Elisabeth W.
Hei!
Liker situasjonen, og hovedmodellen som det er så lett å tolke f.eks. fornøydhet inn i.
Jeg blir sittende og tenke på om det er litt vel tett utsnitt, enten du nå valgte det i opptaksøyeblikket eller etterpå. Pirk :-)

-- Elisabeth
Knut Børge S.
Ja seler kan det å nyte livet, ser ihvertfall slik ut. Flott levert, og teknisk upåklagelig. Passende utsnitt, der selene i bakgrunn tilfører bildet noe ekstra!

mvh KBS
Håvard S.
Hei Kjell Sigurd!

Fantastisk og gosslig uttrykk på selen.
Virker rimelig fornøyd denne.
Living on the bright side of life kanskje?
Morsomt øyeblikk!

En riktig god helg!

Mvh. HåvardS
Tor Eirik P.
Hehe... genial tittel på bildet! Hærlig uttrykk på hovedpersonen :)
Fint med de to i bakgrunnen som er med og skaper liv og miljø! Absolutt bra dette!

Tor Eirik
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker og anbefaling. Originalen har ikke mer luft til venstre, men det kan vel la seg ordne :-)

Kjell S
Aina s.
Et fornøyelig bilde av en særdeles karismatisk gledesspreder. Blir i godt humør av dette, og tittelen er som før nevnt genial.

Mvh Aina
Carsten A.
Bra av denne seltypen, som i og for seg ikke er så veldig fotogen. Tiltross for det flate lyset vi hadde på stedet har du fått frem en god gjengivelse. Plasseringen av elementer i bildeflaten er hovedpoenget og gir en viss 3D-effekt. Utsnittet er trangt, ja, men det er akkurat som det skal være.

MVH CA
Tove H.
For et herlig livsnyterbilde! Ser at lyset ikke er optimalt, men synes likevel du har fått et flott resultat. Utsnittet er bra. Dekorative vesener - nesten litt skulpturelle. Et bilde å fryde seg over!
Hilsen Tove
Kjell Sigurd S.
Takk til dere også. Magre lysforhod var det, men like gøy allikevel :-) Har redigert en del på bærbar pc i sommer og ser nok noe som kunne vært gjort anderledes når jeg nå får det opp på en god skjerm.

Kjell S
anders s.
god kveld kjell sigurd
synes dette ble et flott bilde med fin balanse
bra teknisk var det også
mvh anders
Pål E.
Et kostelig bilde. Og tittelen ... ja den er jo akkurat så teit som den skal være.
Litt knapp DOF samt utsnitt, men det gjør kanskje ikke så mye her.

mvh, Pål
Kristin S.
Stilig! Hærlig positur og uttrykk på den fremste:)

Mvh Kristin
Thorbjørn R.
Bra kombinasjon av positurene på de tre selene, hvor de peker i hver sin retning. Og uttrykket på fremstemann er virkelig flott. Litt bedre dybdeskarphet hadde vært å foretrekke, som flere er inne på her. Og tittelen hadde jeg sløyfet, hadde jeg vært deg.

Mvh Thorbjørn
Øyvind A.
Lysforholdene var ikke akkurat gode, og det bærer bildet også preg av.
Ellers er det jo artig. Den fremste har en fornøyelig positur. Og de to bak, med ulik grad av uskarphet, bidrar både til dybde og til å fylle flaten på en fin måte.
mvh
Ø.
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker fra dere også. Tror det er mulig å få frem bedre detaljering ved en bedre beabeiding av rawfilen, men lyset er det vanskelig å få gjort noe med. Er selv fornøyd med blendervalget men ser at mer detaljer på de bakerste også kunne vært en løsning. Har vel ikke fått så mange kommentarer på bildetittel før, og her er brorparten positive så den blir nok behold :-)

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu