Ro I
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger205
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_431434} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fred S.

velger meg denne framfor den svart/hvite, fin blåfarge her, liker "retningen" på båten bedre.

Du kategoriserer bildet som abstrakt. Litt i tvil om hvorfor, det er jo unektelig en robåt, med en dragg liggende oppi ? Du har valgt å kutte ut baugen, muligens for at det skal markere en eller annen for for framdrift ? Blir i9 det hele tatt ikke klok på kuttevalget ditt, jeg ville ha foretrukket hele båten, ikke minst fordi jeg liker fargen, linjene i havet, og den fine uskarpheten både på båt og tau.

vh fred
Inger-Lise S.

Dette liker jeg godt. Den uskarpe effekten kler bildet.Mye fine linjer i havet her.Formatet gjør seg godt. Fint med den påbegynte diagonalen.
Tittelen passer til roen over bildet.
Jeg ville nok ikke valgt kategorien Abstrakt her, men bildet er godt.

Inger-Lise
Eva Marie P.

Spennende komp og spennende effekt med alt det uskarpe som flyter inn i hverandre.
Kreativ dette, fine farvetoner og lys.
Som abstrakt kunst dette.
Flott.
-epl
Marit O.

Nesten som tatt ut av en film,spennende Tom!

Mvh Marit
Tore V.

Fin effekt av lang lukkertid, og blåtonen gjorde seg. En litt uhyggelig stemning også, som i "Hodet over vannet" muligens?
Tom E.

Takk for gode tilbakemeldinger. Valget av abstrakt som kategori ja, godt spørsmål. Sannsynligvis en kombinasjon av gammel vane og hva jeg ønsket at bildet skulle være. Finner ikke alltid en kategori som passer, så det ble abstrakt i stedet for diverse :-) Ville ikke ha med hele båten i forhold til stemningen jeg ville ha i bildet, og dette ble det gunstigste kuttepunktet etter min mening, siden resten er mer utflytende enn delen som er med. Båten roterte og ble dermed mer utflytende nærmere enden. Fint at jeg har fått fram noe av den tvetydige stemningen jeg var på jakt etter :-)

Tom
Jani F.

Hei Tom!
Herlig melankolsk, rolig og drømmende.... Nydelige og behagelige fargetoner:) Liker også godt utsnitt og det maleriske uttrykket. Eg ville ha valgt å presentere det på svart bakgrunn, med kvit ramme for å framheve bilete enda betre. Veldig bra!
Mvh Jani.....:)
Tom E.

Tusen takk for det Jani! Tvilte meg fram til den grå bakgrunnen, syns i grunnen at svart og grå bakgrunn gir litt forskjellig stemning, men er fremdeles ikke enig med meg selv på hvilken som er best. Mulig at den svarte hadde fungert vel så bra ja.

Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu