Svevende over vannet
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger214
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_443634} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jørn K.

Bildet er meget stilig, men skulle likevel ønske at du hadde brukt litt raskere lukkertid så vi så noe mer detaljer.

FOtohilsen
Jørn.
Martin H.

Synes lukkertiden var passe jeg - HVIS tittelen hadde vært en annen. Effekten av sen lukker skapet en mystisk skapning iform av en ånd(er) eller en eller annen spirit som svever over vannet. Nå heter jo bildet inn for landing så for meg så ødelegger det litt hvis jeg skal studere bilde med et åpent sinn, for da røper det at det er faktisk fugler som er der og ikke noe annet unaturlig - og DA passer det med en kjappere lukker siden det er fugler det er snakk om og da vil man jo gjerne ha litt mer detaljert bilde av dem, ikke mye men litt. Men et veldig tøft og interresant bilde hvis jeg ikke tenker på tittelen :)
Tom E.

Takk for tilbakemeldinger.
Ser poenget med tittelen, så tar bort den :-)

Tom



Oddrun B.

Synes dette var vakkert.Nydelig med de frostkledde trærne .Fint med de kalde fargene til fuglene som man så vidt ser.Likte dette.

mvh Oddrun
Inger Anne Maritsdotter V.

Et malerisk, spennende og severdig til tusen bilde,
likte det godt.
Inger Anne
Celine P.

Syns det var et spennende bilde. Men samtidig ikke.. For min smak ble det litt for uklart hva det er, så jeg sitter liksom bare her og lurer på hva det kan være. (Selv om jeg forstår det). Hadde det vært litt klarere og skarpere hadde jeg nok likt det veldig godt! ;)

MvH Celine
Monika Frisvold V.

Liker det jeg ser, men kunne tenkt meg hurtigere lukker slik at nebb og hode ble litt skarpere ellers liker jeg bevegelseuskarpheten... Liker godt dem kalde fargetonene..

monika
Hans Ø.

Tja, fotografens dilemma: Litt mørkt og bevegelse. Bakgrunnen var fin (ikke skarp) - fuglene flyr; men forsvinner pga lang lukkertid. Noen ganger er det umulig å få bildene slik som man opplevde det...
Martin H.

Ikke lås fast hjernen på at det skal være fugler folkens, åpne opp sinnet og se på motivet så ser dere hvor vakkert det egentlig er.
Liv F. D.

Nydelig abstrakt vinterbilde. Likte dette.

mvh
Liv ")
Ole Martin D.

Ntja!! Du er inne på noe Tom med dette er en mellomting. Enten noe skarp eller mere "utsvevende" Har sett at mange får det til men dette krever også sin mann/kvinne. Så fra meg en 2er.
Tove H.

Spøkelsesfugler i vinterland... Liker dette halvabstrakte, mystiske bildet som kan ha flere tolkninger.
Hilsen Tove
Tom E.

Tusen takk for kommentarer alle sammen! Her var det delte meninger, og det er bra. Interessant å se de forskjellige tolkningene. Her har jeg vært mer på jakt etter bevegelse og stemning, enn å vise fram fuglen per se, så er rimelig godt fornøyd med resultatet selv. Liker jakten på motivet i overgangsområdet mellom det naturalistiske og det abstrakte.

Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu