Bildet inngår i albumet the streets of addis -
Utstyr
  • Nikon D80
  • 17-55 mm, 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger328
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334712} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Sharon Ann K.

I have a problem to select any one thing that makes this such an outstanding picture. Wondering where the boy came from, who he is watching, what is on the side other side with the clothes, the lighting (especially on the subject), the lines and converging diagonals. Everything came together here. Very nice work.
lars eliot j.

Hei Anette. Bildet hadde nok tjent på at du fjernet tøyet og at vi kommer litt nærmere gutten. Hvordan var fargene? Hei hei Lars Eliot
Avsluttet .

Liker det slik det er,med tøyet,det gir bildet en annen mening enn om du fjerner tøyet.Bildet hadde nok blitt fint uten tøyet også,men et helt annet bilde.Siden han ligger der og lurer opp så får jeg tanker om at han enten hviler seg etter at han har vært med å hengt det opp,eller at han kanskje lurer på å snappe med seg noe:-)
Fint bilde med en fortelling.
Tone
Øyvind S.

Et godt fortellende bilde med gutten som ligger der i sine egne tanker, forgrunnen er absolutt med på å skape mer spenning i bildet og skjuler store deler av døren.... tankevekkende...
mvh Øyvind
Eli R.

Jeg syns det er fint å ha en forgrunn som skaper dybde. Og så er det noe med at det gir et miljø. Her føler jeg at forgrunnen er så uskarp at den kludrer til. Resten av bildet syns jeg er helt fantastisk.
- Eli
Stig Børre E.

Et kjempemotiv. Guttungen og veggen er topp, syns rotet til høyre ødelegger en del. Fine toner. Hva med en beskjæring (tross en noe brutal benkapping - kan det jo fungere)?

StigB
Frode F.

Enig i at dette er et kjempemotiv. Et sånt øyeblikk man bare faller for. Blikket til gutten gir en slags alvorlig tone i dette bildet for min del, men hva vet jeg? Liker bildet akkurat som det er, synes klærne og plasseringen av gutten er med på å bidra til å fortelle hele den historien man kan lese ut fra dette. Nok et knall bilde etter min mening. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Du bør lage en utstilling med portrettene og gatebildene dine fra AA.

FF
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu