Bekkeslør
Prøver meg nå med ett nytt bilde av vann med lang lukkertid. Etter et utellbart antall knottstikk, fikk jeg dette resultatet og mange flere. Men hvis man skal ta slike bilder, på litt kronglete terreng, BØR man ta med fjern/selvutløser? Har hørt at hvis du trykker på utløseren, er det nok til at bildet blir LITT uskarpt..
Utstyr
  • Canon Eos D300
  • 18-55 mm
  • Brennvidde27mm
  • Blenderf/22
  • Lukker2s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger367
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_146258} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
ingebjørg fyrileiv g.

oi...dette var fint! annerledes utsnitt og vakkert slør! Det er mye liv i bildet.. Likte det. Fargen på vannet er også fin. Dette har du greid bra! God sommer!

ingebørg
Alexander W.

Flott anderledes bilde...

Mvh Alexander Wabakken
Mone S.

Hei Terje .
Nydelig bekkefar med herlig blå tone. (Og jeg misunner dere som får til
dette.. vannsløret..) Det kunne godt ha vært et maleri, et veldig behagelig bildet.
Mvh Mone
Terje V.

Takker for positiv respons:)
Mone: Jeg har også sett på bilder med bekkeslør, og jobbet veldig hardt for å få til dette selv(vet ikke om dette er asamme kvalitet), og ble fornøyd med resultatet. Har du stativ, og finner en bekk med mye skum, trenger du ikke mere enn 2 sek for å få til slør. Men utstyr har også litt å si selvsagt.

Terje
Frank H.

her har du fått til veldig fine linjer, passe slørete vann med veldig bra toner.
liker det :)
Inger-Lise S.

Oj,så vakkert! Dette har jeg virkelig sansen for. Et flott motiv med god komposisjon og lekre farger. Fin effekt på vannet. Fin struktur og fargenyanser på steinene. Virkelig dekorativt. Jeg har lett etter et slikt motiv..
Jeg vil påstå at fjern/selvutløser gir deg MINST sjanse til uønsket bevegelighet. (DEt er hva jeg har lært, så se ikke på bildene mine. Jeg har nettopp begynt med fjærnutløser og glemmer den altfor ofte....Pinlig!)

Mvh Inger-Lise
Avsluttet .

Pent!
som de fleste har nevnt her, liker jeg også fargene og linjene i vannet! fint utsnitt også!
bra

thomas ;)
Audhild E.

Fint slørete vann.Varme fine farger. Nydelig lys!
Behagelig bilde å se på...lenge.

Mvh-Audhild

Odd Tore S.

Fin effekt dette, bra med det grønne vannet mot de brune steinene og hvite stryk som ikke er utbrente. Det siste skjer lett!
Selvutløser/fjernutløser? Ja, absolutt, om du bruker stativ. Gjerne speillås også, men det har Canon programmert vekk på 300D, og de leverer heller ikke upgrade nå som 300D er avløst av 350D. En av de mset irriterende og unødvendige manglene ved 300D, men personlig tør jeg ikke installere piratversjon internprogrammet.
Odd Tore
Kjartan T.

Rennende vann på den rette lukkertida skaper stort sett alltid begeistring hos betrakteren. Et motiv som mange har gjort før deg, men som jeg synes du viser at du behersker godt i dette bildet. Fint dette!

Nå må det neste målet være at det rennende vannet plasseres inn i et flott miljø eller at du får med et levende vesen i bildet mens vannet fosser forbi på denne måten. Kopier gjerne gode bilder, men vær kreativ på din egen måte.
Marius F.

Enig i det Kjartan her skriver. Bekkeslør, som du kaller det, er ofte pent og du formidler det vakkert i dette tilfellet. Å være oppfinnsom mtp. slike gjennomfotograferte motiver kan være vanskelig, så vær forsiktig! Liker dette.

Mvh MF
Yuanjie D.

hei! flott bilde, ganske fine farger, både på stein og vann

Mvh YD
Lasse A.

Hei
Har rett og slett bare sansen for slike bilder. Like fint og fassinerende hver gang. Spesielt når fotografen får det så godt til som på dette bilde. Kjempe!!!!!
PS
Takk for tippset (fjernutløser)

Lasse
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu