Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Askim Fag-Import kjøpt opp

Tura Scandinavia har kjøpt driften i Askim Fag-Import AS.
Den 1. november kjøpte Tura Scandinavia AB driften i Askim Fag-Import AS. Tura Scandinavia AB har nå avtale om å selge produkter fra fabrikatene Mamiya, PhaseOne og Hensel på det norske markedet. Handlingen er ett ledd i arbeidet med å få retten til å selge alle de merkene vi har i Sverige, i alle nordiske land. Samtidig er det et mål å utvide virksomheten innen profesjonell fotografering og grafisk industri.

I forbindelse med avtalen utvider Tura Scandinavia AB sin stab i Norge med to personer fra Askim Fag-Import AS. Begge med en solid bakgrunn innen profesjonell fotografering. Christian Askim vil fortsette å jobbe med salg og utleie av profesjonell fotografisk utstyr fra Sanatoriet Studio i Oslo. Bjørn Harald Lian fortsetter med reparasjon av både Mamiya og Hensel fra samme lokaler som Askim Fag-Import har i dag.

- Avtalen er i tråd med vår overgripende strategi om en nordisk tilstedeværelse, sier Stefan Eriksson, administrerende direktør i Tura Scandinavia AB.

- Vi tror at denne løsningen er det beste for våre kunder. Tura er en sterk aktør som vi har hatt et godt samarbeid med i flere år. I tillegg vil våre kunder få tilgang til ett bredere utvalg av velkjente produkter, sier Svend Jarle Askim, som nå trekker seg tilbake etter 40 år i bransjen.
 -
 - Christian Askim
Christian Askim

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu