Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

"Darling I´m happy!"

Fotoutstilling der det mannlige publikum er hovedmålgruppe!


Kunstfotografen Camilla French presenterer en utstilling spesielt rettet mot et mannlig publikum. For alle menn som er interessert i kunst og kultur, men som ikke helt liker å gå alene på kunstutstilling har de endelig ingen unnskyldning, men istedet en god grunn til å ta med kameratene på galleritur! Fotoutstillingen "Darling I´m happy" har vernissasjen kun for menn, ettersom det statistisk sett er et langt høyere antall kvinner som går på utstilling, og fordi denne utstillingen viser damer. Fine damer!
Fotografen har sett seg lei på fotografiene av damer som vises i dagens manneblad, der ikke en hudflik overlates til fantasien, og ønsket å kommentere det gjennom å lage et alternativ, inspirert av 50 tallets pin-ups, bilder av kvinner som flørtet, hadde klasse og som visste at menn kan tenke med begge hoder.
Bildene er printet på pvc canvas, og tåler å henge ute i garasjen. Og de kan godt brukes av menn som vil erstatte billige kalendere med noe mer smakfult som ikke engang kona kan klage på!


Vernissage (kun for menn) fredag 26. juni kl. 18-22
Åpent (for alle) lørdag og søndag 27-28. juni åpent kl. 12-17
Cyan :studio, Jens Bjelkes gate 13, 0562 Oslo
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu