foto.no er klar for Fotomessen

Alt er rigget og klart. Kom innom vår stand, få deg en kopp kaffe, se bilder og slå av en prat med oss som driver foto.no.
foto.no sin stand på Fotomessen er sponset av Samsung.

Tingene begynner å falle på plass. Fabian har rigget. Undertegnede har rigget. Slideshowet er testet på den ene Samsung-tv'en. Det funker. Vi må bare justere fargene littegranne. Kaffe er ikke handlet, men det fikser jeg på Rema før messen sparker i gang. Noe er sikkert glemt, men veldig mye er på plass. Nå gleder vi oss til å møte dere medlemmer på vår stand. Det blir kaffe og twist (husk å kjøpe twist Christine!!), en liten foto.no-prat, slideshow, fotoprat med CF, portfoliovurdering med Jonas Bendiksen.

For dere som ikke har anledning til å komme til messen, så er det en trøst. På foto.no gir vi deg den beste redaksjonelle dekningen av arrangementet.


Fotoprat med CF
Fredag, lørdag og søndag blir det fotoprat med CF-Wesenberg. Til hver økt er det valgt ut 15 fotografer og 15 bilder. CF viser disse på storskjerm på foto.no sin stand og prater om dem, gir tips til forbedring og har en tett dialog med publikum. I hver økt trekkes det ut en fotograf som vinner et eksemplar av det kompakte systemkameraet Samsung NX100.

Tidene for fotoprat med CF er:
Fredag 1645-1745.
Lørdag 1130-1230.
Søndag 1100-1200.

Portfoliovurdering
Fredag og lørdag blir det portfoliovurdering med Magnum-fotograf Jonas Bendiksen. Blant 16 innsendte portfolioer har undertegnede valgt ut 8 stykker. Fotografene som er så heldig å få sin portfolio vurdert av Jonas Bendiksen er Lene Fossen, Adrian Bugge, Espen Mortensen, Robert J. McPherson, Eli Reinholdtsen, Amanda Berg, Marianne Gilhuus og Rami Kafarov. Portfoliovurderingen er en samtale mellom Jonas og fotografen på foto.no sin stand. Det blir likevel mulighet for publikum til å "sniklytte" og "sniktitte", men ikke å delta i samtalen.

Slideshow
47 utvalgte medlemmer på foto.no får vist et utvalg av sine bilder på en 55" flatskjerm levert av Samsung. Medlemmene er Aleksander Myklebust, Anders Samstad Gylland, Andreas Roksvåg, Anne Gundersen, Anne Øverås, Arne Strømme, Atle Goutbeek, Carsten Arnholm, Eli Reinholdtsen, Eirik Holmøyvik, Eric Fagerheim, Fred Strømme, Guro Storskjær, Helge Lien, Håvard Flaatten, Inger-Lise Sundberg, Ioannis Lelakis, Isidoros Prinos, Ivan Holmedal, Joakim Reinaas, John-Tore Gundersen, Kate Endresen, Ketil Gylland, Knut-Inge Johnsen, Lars-Anders Mosskull, Lene Vaagland, Natalia Pipkina, Ole Valdal, Ole-Kristian Thoresen, Per Ole Hagen, Peter Monstad, Renato Manzi, Rolf-Ørjan Høgset, Stellan Karlsson, Stig Børre Elvegård, Thomas Berger, Thorbjørn, Riise Haagensen, Thorir Vidar, Tone Sundland, Tor-Arne Riksheim, Torbjørn Vidnes, Tove Heggø, Vegard Lødøen, Øistein Thomassen, Øyvind Antonsen, Øyvind Eide og Øyvind Tufto.

Tilbud på Island-safari
Vurderer du å bli med foto.no og Iceland Photo Safari til Island i mars? Hvis du melder deg på turen på Fotomessen gir vi deg en rabatt på 1.500 kroner, det vil si at turen koster kroner 14.500. På fredagen og lørdagen kan Frank Hesjedal vise bilder fra tidligere turer for dem som er interessert. Lørdag er også Inge Mauseth fra Iceland Photo Safari på foto.no sin stand og kan gi info og fortelle om disse spektakulære turene.

Gratisbilletter til Nobels Fredssenter
På vår stand deler vi også ut 200 gratisbilletter til Nobels Fredssenter og den aktuelle Fredsprisvinnerutstillingen. Har du ikke fått den med deg, er den absolutt verdt en tur. Plukk opp en billett på standen vår.

Foredrag og utstillinger
Det er selvfølgelig ikke bare på foto.no sin stand det skjer. En rekke kjente fotografer henger sine bilder på veggene: for eksempel Sandra Frej, Roger Ballen, Jonas Bendiksen, Frans Lanting, Margaret M. de Lange og Bjørn Opsahl. Det blir også foredrag med blant annet Jonas Bendiksen, Bjørn Opsahl, Frans Lanting, Torkil Færø, Jonathan & Angela Scott, Roy Mangersnes og Ole Jørgen Liodden.

Hvem kan du treffe på foto.no sin stand?
Fredag: Christine Tolpinrud, Per Inge Østmoen, Arild Bekkelund og Frank Hesjedal.
Lørdag: Christine Tolpinrud, Arild Bekkelund, Geir Brekke, Inge Mauseth og Frank Hesjedal.
Søndag: Fabian T. Falch-Larsen, Arild Bekkelund og Geir Brekke

foto.no sin stand finner du like ved den store scenen.

Få rabatt på inngangsbilletten
Fotomessen.com
Program
Messebilag
Fotomessen på Facebook

Åpningstider:
Fredag 10-19
Lørdag 10-18
Søndag 10-17

Billetter selges ved inngangen

Priser
Voksne 150,-
Barn 60,-
Studenter 75,- (må vise studentbevis)
Familie (2+2) 250,-
Barn u. 12 år GRATIS

Husk:
REISELIVIVSMESSEN + FOTOMESSEN på samme billett!



Frank Hesjedal - foto.no sin stand. Nesten ferdigrigget
foto.no sin stand. Nesten ferdigrigget
Frank Hesjedal
Anders Solberg - Solbergs fotografi er med på fotoprat med CF på søndagen
Solbergs fotografi er med på fotoprat med CF på søndagen
Anders Solberg
Robert J. McPherson - Dette bildet av kasakstanske nomader er en del av Robert J. McPhersons portfolio som skal vises frem for Jonas Bendiksen
Dette bildet av kasakstanske nomader er en del av Robert J. McPhersons portfolio som skal vises frem for Jonas Bendiksen
Robert J. McPherson

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Trym S.
Dere må for all del ikke glemme twisten!!! hehe! :)
14.1.2011
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu